מרכז העזרהחשבון ופרופיל
מחיקת החשבון
מבקשים מחיקה מעמוד ההגדרות. החשבון, המחברות, התמלולים והקבצים נמחקים תוך 30 ימים.
- לוחצים על השם שלכם בתחתית תפריט הצד (הגדרות).
- גוללים לחלק מחיקת חשבון ולוחצים בקשה למחיקת החשבון.
- בחלון למחוק את החשבון? לוחצים כן, למחוק.
- מקבלים מייל שמאשר שהבקשה התקבלה.
מה קורה אחר כך
- הבקשה נרשמת מיד ומבוצעת תוך 30 ימים.
- נמחקים החשבון, המחברות, התמלולים והקבצים. אי אפשר לשחזר אותם אחר כך.
- נשמרים רק רישומי חיובים שהחוק מחייב לשמור.
- מנוי פעיל מסתיים עם המחיקה.
רוצים לשמור משהו? הורידו את המחברות שחשובות לכם לפני שאתם מבקשים מחיקה.
התחרטתם?
כל עוד הבקשה פתוחה, בחלק מחיקת חשבון כתוב מתי התקבלה. כדי לבטל אותה, כתבו לנו ל-hello@chillinotes.com.
המאמר עונה גם על:
- איך מוחקים את החשבון?
- רוצה למחוק את כל המידע שלי
- מה נמחק כשמוחקים חשבון?
- ביקשתי מחיקה והתחרטתי
- מה קורה למנוי אם מוחקים את החשבון?
