מרכז העזרהקורסים
מחיקת קורס
מחיקת קורס מוחקת לצמיתות את כל מה שבתוכו. השימוש החודשי לא מתאפס בגלל המחיקה.
- נכנסים לקורס.
- לוחצים על ⋯ שליד שם הקורס בראש העמוד, ובוחרים מחיקת הקורס.
- מאשרים בחלון שנפתח (לוחצים שוב מחיקת הקורס). אחרי המחיקה חוזרים למסך הבית.
אפשר גם ממסך הבית: ⋯ בכרטיס הקורס ואז מחיקת הקורס.
מה נמחק
- כל המחברות בקורס, כולל מחברות מאוחדות.
- מבחני התרגול, הכרטיסיות, דפי הנוסחאות וסיכומי הקורס שנוצרו בו.
- חומרי הקורס ומבחני העבר שהועלו אליו.
- שיתופים של מחברות מהקורס עם חברים, הם כבר לא יראו אותן. חבר ששמר עותק עם העתק לחשבון שלי שומר את העותק שלו.
המחיקה סופית ואי אפשר לשחזר אותה. אם רוצים לשמור מחברת, אפשר קודם להעביר אותה לקורס אחר, ראו העברת מחברת לקורס אחר.
ומה עם המכסה החודשית?
מחיקה לא מחזירה למכסה את מה שכבר נוצר החודש: מחברות ושעות הקלטה שנוצרו בקורס עדיין נספרות עד שהמכסה מתחדשת. מחברות שהעיבוד שלהן נכשל לא נספרו מלכתחילה. כמה שעות נשארו לכם, במסך הפרופיל.
המאמר עונה גם על:
- איך מוחקים קורס?
- מה נמחק כשמוחקים קורס?
- אם אמחק קורס אקבל בחזרה את המחברות למכסה?
- אפשר לשחזר קורס שנמחק?
- מה קורה למחברות ששיתפתי מקורס שמחקתי?
